lördag 2 augusti 2008

Stäng forum för arbetslösa - skapar inga nya jobbDet finns t ex ett forum för arbetslösa på Passagen som är helt galet. I denna ankdamm får man en dunk i ryggen om man hackar på samhället, spottar på systemet eller kastar skit på AMS. Tillsammans skriker man unisont ut sin frustration samtidigt som man undrar varför ingen ANNAN kan fixa jobb åt en. De verkar se sig själva som en vilande superresurs som bara väntar på att bli upptäckt av arbetsmarknaden. Så fort någon skriver något i detta forum om möjligheten att få jobb så får han/hon 50 inlägg där man är "idiot" i olika former.

Forumet verkar bestå av slöa och töntiga idioter som blivit proffs på att göra inget och som är rädda för att utsätta sig för RISKEN att faktiskt få ett jobb. Att de tillsammans får sitta och bekräfta att de är offer för omständigheter som de själva INTE tar ansvar för är livsfarligt. Tänk om de la ner samma tid på att söka jobb som att skriva inlägg.

Slutsats: stäng forumet för arbetslösa

P.S. Detta gäller naturligtvis inte driftiga uppfinningsrika arbetssökande som letar med ljus och lykta efter en ledig tjänst utan bara de som tror att det är någon annans fel att man sitter utan en anställning.

Inga kommentarer:

 
Personligt bloggar
Blogglista.se